První říjnový víkend byl (nejen) pro naše atlety a atletky pořádně nabitý.

Juniorky a junioři, kteří hostovali za Slavii, měli své MČR družstev v sobotu 5. 10. v Kolíně. Junioři obsadili 3. místo, jen 0,33 bodů od místa druhého! Juniorky pak skončily osmé. Nejlépe bodující: Barbora Křížová – 16,25 bodů, Sean O’Keefe – 15 bodů.

Dorostenky zakončily svou letošní pouť soutěžemi družstev v neděli 6. 10. na Kladně. I za pomoci hostujících závodnic ze Stodůlek obsadily holky na MČR družstev se ziskem 123,5 bodů krásné 7. místo. Nejlépe bodující: Lída Komorná – 16 bodů.

Starší žáci a žákyně nastoupili také v neděli, a to v Jihlavě na Mistrovství Čech, skupiny A. Starší žákyně v soutěži zvítězily, když získaly 231 bodů. Starší žáci obsadili rovněž medailovou pozici, a to 3. místo, jen 1,5 bodů za stříbrnou Plzní (256,5 bodů vs. 258 bodů). Oba tyto kolektivy si tak vybojovaly právo účasti na MČR družstev staršího žactva, které se bude konat příští sobotu 12. 10. v Břeclavi. Nejlépe bodující: Nikola Ptáčková – 27 bodů, Josef Fál – 37 bodů (z 39 možných).

Gratulujeme! Dorostenkám, juniorkám a juniorům přejeme brzké nabrání sil po náročné sezóně a starším žákyním a žákům přejeme hodně štěstí do břeclavského finále!